Bestelling Annuleren (voor levering)
Een door u geplaatste bestelling op de webwinkel van badkamerkraker kan kosteloos en zonder opgaaf van reden geannuleerd worden.
De koop ongedaan maken (na levering)
De klant heeft het recht zonder opgave van redenen het product, binnen 14 dagen ingaande de dag na ontvangst, terug te sturen naar badkamerkraker.nl (dit is de afkoelingsperiode). De klant ontvangt, afhankelijk van de staat waarin het product door badkamerkraker.nl wordt ontvangen, het volledige aankoopbedrag of een percentage daarvan terug. Als u een product retour wilt sturen, kunt u contact opnemen met ons via: info@badkamerkraker.nl De werkelijke afleverdatum geldt als leverdatum, ook als het product pas later geinstalleerd wordt. Indien de klant besluit het product niet zelf terug te sturen maar te laten ophalen door badkamerkraker.nl zijn de kosten van het retour halen voor rekening van de klant. Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan badkamerkraker.nl zijn voor verantwoording en rekening van de klant. LET OP: Stuur NOOIT een product retour naar badkamerkraker.nl voordat u van ons bericht heeft ontvangen dat het product retour gezonden kan worden!
Voorwaarden voor retourzending:

  • het product dient geheel compleet en in de originele staat te zijn;
  • het product dient schoon te zijn, zoals de klant deze heeft ontvangen;
  • het product mag niet beschadigd zijn;
  • meegeleverde montagemateriaal dient origineel verpakt te zijn;
  • het product moet voorzien zijn van de originele handleidingen en meegeleverde accessoires;
  • het product moet voorzien zijn van de originele verpakking, welke niet geopend mag zijn geweest;

LET OP: Deze annuleringsregeling en afkoelingsperiode gelden NIET voor speciaal bestelde artikelen, zie hiervoor ‘Klantspecifieke aankopen’. Indien verkoper niet in staat is het gekochte product te leveren, bijvoorbeeld doordat het artikel uit de handel is genomen, zal deze de koper hiervan op de hoogte stellen. Koper heeft hierdoor het recht de aankoop te annuleren.Klantspecifieke bestellingen

Sommige artikelen die via de website van badkamerkraker.nl worden verkocht, worden klant specifiek besteld. Deze artikelen kunnen NIET door de koper worden geannuleerd en ook de afkoelingsperiode is niet van toepassing voor deze artikelen. Bij alle artikelen op de website die klant specifiek worden besteld, wordt op de informatie pagina vermeld dat de artikelen NIET aan badkamerkraker.nl kunnen worden geretourneerd.